dissabte, 27 d’octubre del 2007

campionat del món de patinatge artístic a Austràlia


Entre el 30 d'octubre i el 10 de novembre hi ha els campionats del món de patinatge artístic a Austràlia (Gold Coast). Entre d'altres patinadores/ors hi competeixen la Laura Sànchez del Reus Deportiu i, en la modalitat de grups show grans, el CP Olot i el Reus Deportiu i, en la mateixa modalitat però grups petits, Sant Celoni i Blanes.

El Reus Deportiu, que compta amb patinadores de diferents indrets del Camp de Tarragona, entre les quals les meves filles, competirà amb el show "fàbrica de dummies" del que penjo alguna foto.

Hom pot veure, també, alguna notícia sobre el campionat d'Europa a Porto on Olot van quedar els primers i el Reus Deportiu els segons (grups grans) a TV3 a la carta.

A l'hora de valorar la notícia cal tenir en compte l'esforç de les patinadores amb força entrenaments setmanals que han de combinar amb desplaçaments, estudis, possibles lesions, etc. i l'escàs suport econòmic de les administracions que obliga patinadores/ors i famílies a assumir les despeses de patins, maillots, entrenaments, desplaçaments, etc.

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

A Reus son molt conegudes tan la Laura com el grup de patinadors
els vaig veure una vegada i em va agrada força, sort al concurs, ostres a Australia que lluny

salutacions

Waipu Joan ha dit...

conec un dels membres de la federació espanyola (és de vila-seca i company meu de la feina), que m'ha parlat moltíssim d'aquest esport. Pel que fa al viatge a Austràlia, espero que els de la federació paguin, que si no la cosa et pot sortir un pelet cara.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Fora de Reus també les coneixen ;-). Ja està bé que algú conegui algun esport més a banda del futbol.
La Federació, no sé segur si havia de posar res (ho dubto i, en tot cas, no deu ser massa). Qui havia de posar alguna pela (que em sembla que encara no ha posat) eren la Generalitat i la Diputació i, com no, els papes (no el de Roma, eh que aquest necessita els calers pels "martirs" de la guerra civil)

Oscar Ramírez ha dit...

És un esport molt ric visualment però el problema és que el futbol i la Formula monopolitzen tot l'espai televisiu dedicat al món de l'esport. Enhorabona per la part que et toca.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies, Oscar