diumenge, 14 d’octubre del 2007

intimitats enlaire

Donant un cop d'ull per blogs coneguts he trobat una iniciativa força divertida i original. Es tracta d'enviar fotos del lloc de "treball" en el qual es fa el blog de cadascun/a. Me n'he assabentat a través del blog d'en Jordi Ventura http://www.jordiventura.com/bloc/ i les fotos i comentaris cal enviar-les a l'adreça d'email que hi ha a http://aldescubierto.wordpress.com/ a banda, clar, de penjar-les en el propi blog, si es vol, que és el que jo faig seguidament.







7 comentaris:

Carlos Calvente de Estimado ha dit...

Benvolgut José María Yago,

moltes gràcies per les fotos i el comentari, vam pensar que és una iniciativa curiosa, que sempre hem tingut en el cap el meu *hijito David de 6 anys i jo, mes bé jo *jajaj. pel que fa al teu *blog, estic fent traduccions per a entendre millor, però em sembla *fantastico que persones com la teva, lluitin per les seves ideals intentant fer una millor societat.

Una abraçada company.

Perdona per la traducció espero sigui ho mes correcta possible.

--------------

Estimado José María Yago,
muchas gracias por las fotos y el comentario, pensamos que es una iniciativa curiosa, que siempre hemos tenido en la cabeza mi hijito David de 6 años y yo, mas bien yo jajaj. con respecto a tu blog, estoy haciendo traducciones para entender mejor, pero me parece fantastico que personas como tu, luchen por sus ideales intentando hacer una mejor sociedad.

Un abrazo compañero.

Perdona por la traducción espero sea lo mas correcta posible.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

la traducción es bgastante correcta y, además, lo que vale es la intención. Gracias a vosotros :-)

Oscar Ramírez ha dit...

Em sembla molt curiosa aquesta inicativa que, per cert i ja explicaré més endavant el perquè, té molta relació amb una conversa que he mantingut darrerament per parlar d'un projecte que tinc pendent. Demà, amb llum de dia, faré unes fotos al meu racó. Per cert, Josep Maria, el teu espai sembla acollidor i com el meu, amb un cert ordre on es troba tot sempre que ningú més ho toqui.

zel ha dit...

Òsti, nao, la mare del Tano, qui et va matricular....(tot això m'ho diu la meva mare) Jo ho trobo genial, però és que quan vegis el meu zulo.... el que he de fer servir ara perquè els nois m'han deixat fora del que era meu... Tot i això. el seu és molt més lleonera que el que tinc ara. Bé, em dedicaré a recollir i així riurem tots. Ep, que demà som dia 15, no és dia de blogday? Salut!

Salvador Guinart ha dit...

Bones Josep Maria, doncs trobo que encara ho tens força ordenadet. Jo quan publiqui les meves, amagaré els tigres i intentaré que no surtin a la foto. ;-)

Una abraçada.

Anònim ha dit...

gràcies per mostrar-nos la intimitat.
una pissarra blanca sense temes pendents o una porta oberta a tot allò que encara no sabem però que voldrem fer.
un cartutx de tinta original (i lo de reciclar???aniràs a l'infern dels "rojillos"!!)
i papers...mils de papers....
em reitero, gràcies.
Ricardo Santiago



el que més m'ha agradat és que m'ha semblat veure una pissarreta molt blanqueta....
això vol dir que tot i l'acumulació sempre hi ha lloc per les idees...siguin bones o dolentes.

també he vist una llanterna, és bo que no ens falti la llum.
i per d

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Salvi no es val a endreçar-ho abans de la foto :-)

Ricardo, força interessant el teu comentari, i bonic. De totes maneres puntualitzo un parell de cosetes: pel que fa al cartuix de tinta és original perquè fa temps en vaig utilitzar de reciclat i vaig fotre un estropici brutal amb la impresora, els que hi ha sobre la taula estan gastats i espero poder-los donar amb algú que els recicla o a la deixalleria mòbil. Pel que fa a la pìssarra és força incòmoda per escriure, preferiria que fos suro, o fins i tot, ara que m'hi fas pensar hi puc enganxar post-it's. La llanterna és pur i simple desordre (igual que altres coses que no has identificat com un endoll espatllat, un aparell per tallar pels de les orelles, etc. :-)