dilluns, 22 d’octubre del 2007

La balada del vagabundo

Escolteu la lletra amb atenció

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En això -i moltes altres coses: les portades del "DT", els articles de "LV", els programes de morts i assassinats de la tele, les pel·lis nord-americanes...- contribuexin a crear aquest odi cap al pobre que fa que no sentim fàstic davant els qui ens roben de veritat (empresaris, multimilionaris, exploradors, multinacionals...) i rebutgem els qui són víctiqmes d'aquesta socetat classista que insisteix dia sí i dia també que no hi ha classes.

Jobove - Reus ha dit...

que es pot esperar d'un que és del Espanyol(que arrivaba a ser fatxa aquest Guardiola)

salutacions

Oscar Ramírez ha dit...

Jo crec que això és una perla musical, una perla negra i ben negra. Em sumo al que deia el Jordi Martí. És en Guardiola. Que es pot esperar d'aquest fatxa!.

Anònim ha dit...

Prefereixo pensar que aquesta cançó és fruit de la ignorància i del desconeixement... en fi... és que sense paraules m´he quedat.

zel ha dit...

Sí, el desconeixement, la ignorància, una cultura pujada aemb el franquisme que els feia creure i crec que s'ho creien que tot allò bo i dolent ens ho guanyem. Els meus pares se l'escoltaven, i s'ho creien, us ho prometo,crec que encara ara si els la deixés sentir, estarien contents de recuperar la poca diversió malgirbada que els donaven. En fi...