dimecres, 4 de novembre del 2009

estupor i... ràbia

diumenge vaig fer anys (53, no us penseu que els vull amagar). Ho vaig cel·lebrar amb la família i volguent fer fotos generals, des d'indrets una mica inverosimils i enfilant-me a una escala, se'm va disparar el flash en tots els morros i va sortir el que veieu.
Si seguiu el blog sabreu que estic encetant una nova etapa de la meva vida. Fa un parell de dies n'he tancat una altra, una de les més boniques i, en alguns moments, sobretot els darrers, infernal.
La foto m'ha semblat curiosa i m'ha agradat per posar al meu perfil del facebook. És una mica representativa d'alguna de les coses que sento.
Altres coses que em produeixen un posat com el de la foto i, aquest cop si, em generen malestar i ràbia són les que he llegit avui i reprodueixo a continuació (ja sé que no tot el que porta el diari és així de xungo, no, hi ha coses més agradables i, com no, força pitjors) .

Una notícia abogados multados por defender a extranjeros fa referència a les dificultats que tenen els advocats d'ofici per defendre immigrants. Una altra explica com IU pierde su primera batalla judicia contra el Pocero, si no sabeu qui és El Pocero premeu sobre el nom i sabreu que en diu la wikipedia. Després ens sorprenem que no hi hagi un pam de net en la política d'aquest estat. La darrera La FAES de Aznar, la fundación política que más recibe de Educación. Enlloc d'obrir-li judici per crims de guerra i, si més no, irresponsabilitat criminal li paguem les xorrades que es permet el luxe de dir. Increible.

8 comentaris:

yraya ha dit...

Quin cara d'ensurt que tens. Felicitats

yraya ha dit...

Quin cara d'ensurt que tens. Felicitats

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gràcies, Iraya :-)

mossèn ha dit...

felicitats tio bueno ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gràcies, mossen, gràcies

Anònim ha dit...

Josep Maria,
No deuries lleguir tanta prensa. Estàs sobreinformat... Perquè no proves amb la poesia o amb la filosofía?
Més Platón i menys política de pandereta ...

jo artin au ha dit...

Felicitats, amb una mica de retard.
La FAES d'Aznar, és un dels innombrables trets del desgovern, la desorientació (ells tenen altre rumb) i desídia que, de llarg, caracteritza els "governs".

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies, Joan i gràcies, també, pel comentari, a l'anònim, però entenc que les notícies, la poesia i la filosofia no són incompatibles.