dijous, 25 de febrer del 2010

Un bon dia

Avui ha sigut un bon dia.

Malgrat els efectes de la quimio (ja només queden tres sessions i, demà, la recol·locació d'un catèter entremaliat que es dedica a passejar a la seva bola per les venes), he pogut, hem pogut, fer força coses.

Al matí m'he llevat no massa tard, m'he dutxat i m'he deixat convèncer per estirar-me una estoneta. Tranquil·lament, sense voler, l'estoneta s'ha allargat i ha esdevingut màgica.

Després d'esmorzar i la meditació, m'he capbussat dins meu per intentar treure l'entrellat de tot això de les emocions, els sentiments... la seva relació amb la raó...

La Mònica m'ha tret de les profunditats per donar-me bones noves i, després de donar un tomb i gaudir del sol i el vent, hem dinat al Moss.

Ben alimentats hem baixat fins el Brisa per xerrar i planificar un futur proper emocionant davant un cel i una mar embriagadors.

Passeig per la platja, retrobaments familiars, aprovisionaments i soparillo especial (aquí el tema quimio m'ha passat factura i m'ha complicat una mica el sopar).

Ordinador, blog, notícies... i a dormir.

No em puc queixar, un bon dia!

Les fotos són d'aquesta tarda. Em venia de gust relacionar el cel i la mar amb la Mònica i les emocions i sentiments que ha portat el dia. Amb el post ho recordarem i vosaltres en podeu captar la flaire. Bona nit!

2 comentaris:

yraya ha dit...

Josep, me n'alegro que hagis tingut un bon dia i que tu et trobis (dins del que et permet la quimio) bé.
Les fotos són molt xules, gairebé diria que màgiques.

Respecte al post de 'Johnny va agafar el seu fusell', la vaig veure quan era molt joveneta i em va impressionar molt, fa un parell d'anys la vaig tornar a veure i creem que em va pasar el mateix, vaig estar uns quants dies que no me la treia del cap.

Gaudeix del teu moment dolç.

Perdona si se me escapa alguna falta ortográfica con el català, estoy en ello.

Una abraçada

Jesús Escribano ha dit...

Hola, hoy le han dado la buena noticia a una amiga de que el cáncer que padecía se le ha curado completamente.
Espero ver pronto una publicación con el mismo contenido en tu blog sobre el tuyo.
Saludos y muchos ánimos,
Jesús