divendres, 18 de maig del 2007

Sense entrar a discutir sobre els motius que han portat una procuradora tarragonina a mantenir el procés que ha acabat (o hauria d'acabar) amb l'enderrocament del Fortí de la Reina per les il·legalitats existents en la seva construcció i obertura, estic fastiguejat de les cartes al director i altres comentaris "criminalitzant-la", calificant-la d'antitarragonisme visceral, faltant-li al respecte

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per likarnos, em fet el mateix, ens lleigim

salut

Anònim ha dit...

Aquesta procuradora hauria de venir a Brasil, fer fiscalizaçõés de les ilegalidades amb els diners publico. Aquí ella seria respectada i benvinguda.

Abraçades

Waipu Joan ha dit...

el tema de la R. E. és delicat, molt delicat. Els rumors ciutadans, aquells tan dolents i destructivament crítics la deixen a volta i volta. Per què no ens han explicat mai les veritables causes d'aquest embolicat afer?

Anònim ha dit...

Aquesta dona el que mereixeria seria un carrer a Tarragona perquè a banda del per què és en el què on té raó. I ens beneficia a totes i a tots. Com es pot construir un restaurant a tocar del mar dins d'un fortí que l'Ajuntament tenia abandonat i que era zona verda? Això fora de la Tarragona del padrí o de la Marbella de Gil no s'entendria.