diumenge, 16 de setembre de 2007

Campanya de suport amb les persones i entitats convocants de la manifestació contra la monarquia

els mossos controlen i investiguen

Alerta Solidària fa una crida a la solidaritat per tal de donar suport a un legítim acte de protesta que només es pot considerar delictiu en Estats de dubtosa naturalesa democràtica i demana un ampli suport social a les persones i entitats que van participar en la manifestació contra la monarquia de Girona. La intenció és que aquestes persones puguin estar el màxim derecolsades en cas que la (in)justícia espanyola decidís actuar contra elles.

I és que Alerta Solidària considera que ens trobem davant una gran ofensiva de l'espanyolisme en defensa d'un dels majors símbols d'opressió a l'Estat Espanyol, la monarquia, que està creant les condicions idònees per tal que s'inici una ràtzia repressiva contra l'Esquerra Independentista a Girona.

Alerta Solidària demana:

- "Que tant persones com entitats mostreu el vostre suport a aquest escrit fent arribar el vostre nom i cognom, la població i el correu electrònic (en cas d'entitat nom i nif), l'abans possible a l'adreça: relacions_politiques (at) alertasolidaria.org

- També us demanem que feu difusió del cas, a través de cartes als diaris i a internet i/o manifestos públics de suport tant dirigits a la premsa com a la societat en general.

En els moments com aquest, en què l'integrisme espanyol surt a la caça de qualsevol mostra de desacord amb el seu projecte de Nación, donem una resposta clara i contundent:

ELS CATALANS NO TENIM REI!"

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

compteu amb naltros per fer fora a aquest dropos monarquics !!!

salut i república