diumenge, 20 de gener del 2008

Acte promocional de l'FSCat a Tarragona

Em sap greu passar post perquè el de la colomera em fa molta il·lusió però, que hi farem, cal actualitzar.

Aquest matí hem fet els actes de promoció del Fòrum Social Català (FSCat).
Després de muntar taules, carpes, cartells i tallers acompanyats per la música de Kiko Veneno, hem començat una àgora oberta que ha discorregut pels quatre eixos de l’FSCat. La CGT i la IAC han encetat l’eix Lluites estratègies i campanyes en favor dels drets socials, laborals i econòmics. Seguidament el GEPEC, la Plataforma Salvem la Platja Llarga, Som lo que sembrem, Marxa pel decreixement i Entrepobles han donat contingut a l’eix Lluites estratègies i campanyes en defensa del territori. A l’eix Lluites i campanyes contra l’imperialisme, la guerra i la globalització neoliberal hi ha intervingut la Coordinadora Patrimoni de la Pau, Qui deu a quí i el Comité Oscar Romero i, finalment, el col·lectiu Catalunya, Amnistia Internacional i Setem han participat a l’eix Lluites, estratègies i campanyes per una societat democràtica, després que el moderador saludés l’aparició a Tarragona del Centre Social Okupat i Autogestionat La colomera. En tots els eixos hi ha hagut un espai perquè tothom que vulgues pogués dir la seva, cosa que han fet diverses persones.

Paral·lelament la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, GEPEC, Setem, la CGT, la Plataforma Salvem la Platja Llarga, el Comitè Oscar Romero i Entrepobles han muntat una petita fira d’entitats i alguns tallers entre l’àgora i l’espai de jocs de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau.
L’actuació d’Alèxia, acompanyada a la guitarra per Joselito ha suposat el pas de l’àgora oberta al dinar popular i sostenible que ha suposat que unes 120 persones gaudissin, en bona harmonia, d’un memorable cuscús que han preparat els companys i companyes de la Cuculmeca.

Finalment i al compàs de la música d’En Moluco al saxo i en Jose al banjo hem anat plegant els trastos per donar per acabada la jornada. Una bona preparació per la participació en el Fòrum Social Català que es celebrarà a Barcelona els propers 25, 26 i 27 de gener, coincidint amb la jornada de mobilització global del 26 de gener, convocada en el Fòrum Social Mundial de Nairobi. Una mostra, a més, que un altre món és possible.

Podeu veure més fotos a la web de l'Assemblea de ciutadanes i moviments Socials de Tarragona

4 comentaris:

zel ha dit...

Si és que no pares... La Colomera hauria de tenir seguidors en d'altres indrets, potser no perdríem la identitat amb tanta facilitat, has vist racons que al cap d'un temps s'han convertit en un monstre de pisos i baixos de botiga, i els records que en tenies s'han esbandit... Penòs... Petons, treballador incansable!

Waipu Joan ha dit...

no hem assistit, ja que avui teníem el cross del col.le...
(sona a excusa, però és cert)
Sembla que ha estat un èxit!
Esperem que ho hagi estat, de veritat. Salutacions

mossèn ha dit...

acabo de penjar un post dedicat a tú ... sí, al http://tarraconya.blogspot.com/ ... curiós, però cert !!! ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hola Roser, lo dels racons és cert. L'altra dia vaig estar donant un tomb pel moll. Està molt bé però ja no és elmeu moll amb aquella olor, els grans de moresc per terra, els grans norais...

Ei, Joan no pateixis. Tindrem més oportunitats de coincidir :-) I, si, ha estat un èxit.

Caram, mossen ara hi donaré un tomb. Gràcies.