diumenge, 27 de gener del 2008

Comunicat del Comité Oscar Romero, Entrepobles i Intermón

A falta que acabi la manifestació d'avui, s'ha acabat l'FSCat, si més no els actes. Ara, com sempre, continua la feina. Ja us explicaré més tranquil·lament ;-)

Entre tant i mentre miro emails, repasso material, etc. vull penjar el comunicat que van emetre les ONG'sd Entrepobles, Intermón i Comité Oscar Romero en relació a l'acte "Digués No a l'explotació infantil"

COMUNICAT SOBRE L'ACTE

"DIGUES NO A L'EXPLOTACIÓ INFANTIL"

PATROCINAT PER REPSOL

Les ONG Comitè Oscar Romero, Entrepobles i Intermón, un cop assabentats que REPSOL patrocina les jornades contra el treball infantil organitzada per UGT per els dies 26 i 27 de gener, varem decidir immediatament no participar en aquest acte.

La nefasta actuació de REPSOL en qüestions socials, medi ambientals i de drets humans, especialment greus en diversos països llatinoamericans, és una tremenda contradicció amb el motiu de l'acte i amb el dia a dia del treball de les nostres entitats solidàries.
Per això, tot i estant d'acord amb el tema central de la jornada, no volem participar en actuacions que per aquests col·laboradors no són altre cosa que un rentat d'imatge en base a aportacions econòmiques en actes com aquest.

Tarragona, 24 de gener de 2008

ORGANITZACIONS DE TARRAGONA DE:
COMITÈ OSCAR ROMERO,
ENTREPOBLES
I INTERMÓN

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

son llops amb pell de cabretes

bona postura, salut !!!