dilluns, 13 d’agost del 2007

El Vaixell dels bojos


No sé si heu pogut veure la pel·lícula sobre el Vaixell dels Bojos que acaben de fer pel Canal 33. Ha estat molt bona. Al començament les coses típiques de l'August i la resta de la tripulació, imatges i paisatges preciosos i, poc a poc, s'ha centrat en les vides "reals" d'algunes persones de les que coinviuen dalt del vaixell, en el seu viatge a Narragonia. Aquesta part ha estat més durilla. M'he quedat amb el dubte de si és molt fàcil o molt complicat esdevenir "boig".
La pel·lícula és antiga, es va rodar entre 1998 i el 2000 (es va estrenar a Espanya l'any 2004) i m'ha sobtat, agradablement, veure en els crèdits un agraiments a diferents persones entre les quals Joaquim Jordà. El director es German Berger.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí que l'he vist i m'ha agradat molt. Ben feta, durilla com dius tu però real alhora, suposo, i ben narrada. L'hauria d'haver vist el Pau...

Josep Maria Yago Suau ha dit...

pos is :-)

g! ha dit...

Per casualitat la vaig enganxar ja començada pel canal internacional, i sincerament vaig trobar un document molt encertat que em va fer pensar, per altre banda desconeixia també la novela Das Narrenschiff.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

jo, la novela no la conec, però la pel·lícula em va semblar boníssima

Josep Maria Yago Suau ha dit...

a més, ek fet de conèixel's tanbé influeix