dimarts, 11 de setembre del 2007

Blogs que fan pensar


El Pau Pérez ha nominat el meu blog pels Thinking Blogger Awards 2007 o blogs que fan pensar. Encara que barrejat a la blogosfera política, agraeixo la nominació per dos factors: Un que el Pau em cau força bé, si més no el que jo conec d'ell i, dos, que així jo també puc nominar cinc blogs que fan pensar (procuraré no repetir-ne cap que ja tingui el segell). Els blogs nominats són:

- Ara mateix. El conec fa poc però és un dels blogs que combina la qualitat i la denúncia entre d'altres coses.
- Bodega Cultural. Blog brasiler i "activista" de l'amic Carlinhos Medeiros.
- El Ventano. Blog que conjunta la qualitat amb un activisme incansable.
- Prendre la paraula. Blog de l'amic Jordi Martí. Combina l'activisme amb la lliteratura, la música... Si tingués més coneixements d'informàtica seria un blog-crack ;-)
- Waipueduca. Blog, activista i entranyable, d'un català a qui li encanta Veneçuela i d'una veneçolana parlant de Catalunya, i tots dos parlant del món.

Els blogs nominats, a la seva vegada, poden col·locar el banner citant la procedència i nominar cinc blogs que facin pensar.

9 comentaris:

zel ha dit...

Hola Josep Ma, si t'escric el post que volia escriure avui, t'ofegues de riure, justament tinc el paper a la butxaca i ara l'anava a penjar, i, bé, em penso que l'escriuré igualment, l'humor és bo i sa. Gràcies, em fa molta il.lusió, o sigui que ja nominaré cinc blogs que facin pensar també. Hi ha una feinada a nar llegint, i saps què em passa? Estic veient que hi ha moltes persones descobegudes que ens són properes, que anem fent una mena de pinya virtual... Això del blog m'ha fet prendre consciència de la meva petitesa i de la grandesa de moltes petiteses com la meva. Una abraçada. Per cert, doble denúncia? Tant? je je

Anònim ha dit...

Gràcies amic, i feliç dia de la pàtria catalana.
Carlinhos

Josep Maria Yago Suau ha dit...

zel, solventat el problema. Podiua haver posat "hiperdenuncia" ;-) Gràcies.

Carlinhos, gràcies a tú. Que vagi molt bé la mani de dissabte.

qaesar ha dit...

Bueno, esto de las nominaciones es una putadeta porque te obliga a no bajar la guardia...jajaja

Además, parece que tendré que seleccionar a otros cinco blogueros que nos metan el gusanillo en las entrañas... Menuda faena, Josep María.

Un abrazo y feliz Diada, aunque no soy nada amigo de banderas ni de himnos.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

qaesar, eso es bien cierto :-)
a mi tampoco me gustan las banderas, los himnos, las patrias... Si la encuentro te voy a dedicar unha canción de Albert Pla

Unknown ha dit...

Bona tria!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Ei, Tondo, gràcies. S'està identificant blogosfera amb blogs de polítics (de partit) i crec que val la pena recuperar espai :-)

Waipu Joan ha dit...

gràcies Josep Maria, aquests dies estic sense temps i no t'he pogut agrair aquest "premi".
Crec que el premi és haver conegut el teu bloc, compartir idees i valoro especialment que hagis pensat amb nosaltres.
gr+àcies.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

De res Joan, a banda del "premi" d'haver-me conegut i tot això que és exagerat i, en tot cas, recíproc, no he premiat res, simplement t'he donat més feina ;-)