divendres, 14 de setembre del 2007

una mica de tranquil·litat

Ahir vaig veure Babel (no l'havia vist encara). Una excel·lent pel·lícula sobre la incomunicació, la soledat, el desamor... i, curiosament, ssobre l'amor. He recordat la pel·lícula aquesta tarda llegint un comentari d'un rancuniós en un altre blog. Amb això dels blogs m'he trobat amb força amics/gues amb qui anar fent xarxa a la blogosfera (que no és tan sols dels polítics) i, també, amb gent que, això si des de l'anonimat, vesa rancúnia, amargor i mala llet.
No sé si ens comuniquem con caldria però en tot cas, per a uns/es i altres una foto del pòrt de Maó, Funny Valentine del Chet Baker i un desig de pau i amor (que cursilon, no?)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cursilón? Si no fos per l'apropiació que primer l'església i després el Corte Inglés n'han fet, no és cursi ni la pau ni ho és l'amor. I meys el port de Maó o Chet Bakertot i que segur que algú en farà un anunci...

zel ha dit...

QUE NO, JOSEP MA, CURSILOT RES, EL PORT ÉS UNA PURA MERAVELLA, (HI VAIG ESSER FA DOS MESOS I ... JA HI TORNARIA. Veus, en majúscula per animar. I deixa els rancuniosos, que sempre hi són. És enveja cotxinota, salut amic.

Anònim ha dit...

Bella paz. Tan necesaria en nuestras vidas.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Béeee, d'acord, teniu raó tots tres (de fet per això ho vaig penjar ;-))

Anònim ha dit...

Babel em va agradar (crec que fa temps la vaig recomanar a "la llista"), i la foto del Port de Maó i el desig de pau i amor encara m´agraden més... Potser jo també soc cursi...?

Anònim ha dit...

Home, una mica molt "cursilón" si que t'ha quedat... però a mi ja m'està bé. Més que res, per no ser l'única! ;-)