dissabte, 15 de març del 2008

Cinquè aniversari de l'agressió contra Iraq

Aquest matí, en el marc de les commemoracions que arreu del món es realitzen per recordar el cinquè aniversari de l'agressió contra Iraq, hem realitzat una acció plàstica consistent en envoltar la peana de l'estàtua dels despullats amb una pancarta amb inscripcion sobre els 5 anys d'ocupació a Iraq, els mésde 700.000 morts, etc.

Posteriorment hem anat dibuixant, amb guix, siluetes de cadàvers al costat deles quals hem posat noves inscripcions relacionades amb l'agressió. Hem començat al peu de l'estàtua i hem anat pujant per la Rambla Nova fins a l'alçada del carrer Sant Agustí.

A cadascuna de les parades que hem realitzat per dibuixar les siluetes i les pertinents inscripcions hem anat llegint el següent manifest.

Ara, com fa 5 anys… NO A LA GUERRA!

Curiosament, aquest matí, alguns diaris explicaven que el govern ha enviat més efectius a l'Afganistan i, a més, vehicles adquirits a Israel.

Podeu veure més fotos de l'acció a la web de la Coordinadora

Per cert, Gervasio Sánchez torna a estar a Iraq i mantindrà, a partir d'avui, un espai a l'Heraldo de Aragon titulat Cartas desde Bagdad

5 comentaris:

Carlinhos Medeiros ha dit...

Parabéns por vuestro activismo. Por denunciar el asesinato de miles de personas promovido por el país que se dice demócrata, los EUA. Ellos, los EUA, fueron derrotados nuevamente, aún con todo poderio militar y financiero. Abrazos

Carme ha dit...

la gent oblidem ràpid o tendim a oblidar ràpid. Es bo que es facin manifestacions d´aquests tipus ja que es quelcom que cal recordar.

Veig que estas posat en molts moviments socials oi? jo he perdut una mica aquest caire reivindicatiu que tenia fa uns 5 anys... no se.. veient com està tot polititzat en aquest, el nostre camp.. però veig que val la pena apostar per defensar les injusticies socials, que per desgràcia son moltes.

Si no t´importa em vaig pasant, així estic una mica més informada.. m´agrada el teu blog.

aina

salutacions

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies Carlinhos.

De debò que vols apostar per defenaar les injustícies socials, Aina? :-)
Estic encantat que t'agradi el blog, que passis i que comentis ;-)

Waipu Joan ha dit...

he passat pel Diari de Tarragona. Quan ho he vist he pensat, ves a veure el Yago... i vés per on, la notícia explicada de conya! .
Sou un exemple a seguir. Un dia m'expliques com fe-me soci de la vostra entitat...

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies Joan. És ben senzill, ens veiem tots els dilluns a les 8 del vespre a la Rambla Nova, 97-2n i participa a les assemblees tothom que ho desitja.