diumenge, 2 de març del 2008

Crònica Paraules per la Pau - Setè aniversari

Aquest matí, com cada primer diumenge de mes, hem fet Paraules per la Pau però aquest no era un primer diumenge de mes qualsevol, era el que feia 84 o sigui que avui hem celebrat el setè aniversari de Paraules per la Pau.
Després de recordar aquest fet, que el dimarts hi ha el judici contra els ocupants del CSOA La Colomera i que, per aquest motiu, hi ha convocada una concentració de suport el dimarts, 4 de març, a les 9 del matí, davant els Jutjats a l'Avinguda Roma i que el dia 15 de març hi ha accions per commemorar el cinquè aniversari de l'agressió contra Iraq hem passat a fer un taller de banderoles pels balcons i per confeccionar una nova pancarta per rebre les furgonetes de reclutament de l'exèrcit.
També hem invitat tothom a omplir unes tarjes amb l'adreça de la Coordinadora amb lemes pacifistes i/o antimilitaristes (de fet amb el que cadascuna volgués) que després hem lligat a globus que hem deixat anar perque escampéssin els viatges arreu del món. Els nombrosos missatges que no hem pogut escampar cap el cel, els hem penjat en un arbre de la plaça que ja va acolllir, l'any passat,les grues de paper en commemoració del bombargeig atòmic d'Hiroshima.

A la web de la Coordinadora hi ha més fotografies de l'acte (crònica fotogràfica de les concentracions) i els fulls informatius (el de març i l'especial setè aniversari a la secció Full informatiu)

9 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

bona feina, enhorabona

Josep Maria Yago Suau ha dit...

mercès

mossèn ha dit...

molt fashion !!! ... salut

Unknown ha dit...

Poquet a poquet ja som uns quants més els blogs que penjem el cartell de la colomera... també més enllà del Francolí i el Gaià...

Waipu Carolina ha dit...

Y siempre se tiene que seguir luchando por la paz!

Hoy en la mañana estuvimos leyendo con una amiga los mensajes que aún permanecen en el árbol de la plaza.
Maravilloso

Besos

Judit Ortiz ha dit...

Si pogués vindria, em manifestaria. Si pogués. No ho tinc gens fàcil, ara per ara.
Molta sort, força i ànims per als encausats i per als qui doneu suport!

Unknown ha dit...

Quin contrapunt aquyests missatges amb els de l'arbre de la regidora Coloma... contingut, saba per una banda i imatge i buidor per l'altra.

Anònim ha dit...

Josep Maria, t'admiro !!!

Abraçades,

=;)

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gràcies a tothom :-)