divendres, 7 de març del 2008

impossible sense amor!


Ja m'han fet el TAC (una mica cutre. Enlloc de donar-te una bata per canviar-te, t'has de treure l'abricc i el jersei i estirar-te a la camilla/safata, un cop allí t'has de baixar els pantalons fins els genolls i després va el contrast, el pas per la màquina, etc. Tothom molt amable, això sí).
Tot just arribar a Tarragona em truca un amic i anem a fer una cervesa. Mentre som al bar sentim la tele en què parlen de l'atemptat d'ETA. Quasi tothom vincula atemptat amb eleccions i reclama "participació". La mestressa del bar diu "quien no vote es porque es un etarra", intento matissar l'afirmació (sense massa èxit). Una estona, després, parlant amb gent, a la barra, la senyora torna a dir "tendria que pasarles algo que les duela, que se mueran sus madres". Mentre les notícies segueixen desgranant horrors.
  • ETA asesina a tiros un ex edil del PSOE en Mondragón. El edil ha recibido tres disparos en el portal de su casa en presencia de su mujer y su hija.

  • El Ejército colombiano mata a otro de los jefes de las FARC
  • La jutge va incautar 2.780 històries de pacients que van avortar a les clíniques de Morín a BCN

  • etcètera
i, penso:

és impossible construir res, crear res, si no és des de l'amor

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que la consciència col·lectiva està canviant...

Amor per toT i Tot per amoR

Jobove - Reus ha dit...

als països subdesarrollats moren de gana mils de persones i ni cas, és una lluïta política per tan que politicament és solucioni, soc dur ja ho ser.

espero que les proves del TAC hagin anat força be, salut company

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hola Heri, he donat un tomb (ràpid) per algun dels teus blogs (tornaré amb més tranquil·litat) i hi ha algunes coses que em donen molt bon rotllo. Hi ha coses que em recorden, fins i tot, un blog, apreciat, que ja no hi és.

Carme ha dit...

penso que avui en dia, a diferencia dels anys de la dictadura franquista el que fa ETA no te nom. No entenc com han pogut arribar a aquest extrem. Avui en dia les coses s´han d´arreglar de manera democràtica.Ha d´èsser duríssim trobar-se en la situació d´aquesta família...

ara bé, fins i tot a la capella ardent PSOE PP van començar a donar opinions polititzades del que havia succeit. quant això ARA NO TOCA. La sempre eterna lluita PP/PSOE...

aina

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Tens raó, Te, però qualsevol mort m'empetiteix. Jo també ho espero :-)

També tens raó, Aina, si be jo crec que amb les armes dificilment es pot acnseguir quelcom i, en tot cas, després cal mantenir-ho de la mateix manera. Diguem utòpic, somiador, fantasios... però em quedo amb la frase del post :-)

jo artin au ha dit...

Home, has mencionat la paraula força ridiculitzada en aquesta societat d'incompetents competidors: amor.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

ja, ja m'ho sembla. I suposo que deu semblar cursi, però si no el tenim present, anem apanyats.