dimecres, 28 de novembre del 2007

Trobada de blocaires a Tarragona

He entrat al blog de la jaka i m'he trobat una crida a una trobada de blocaires a Tarragona. No cal dir que la cosa m'ha fet força il·lusió, entre d'altres coses perquè sembla que, en determinats sectors, només es considera blocaires a les persones que pertanyen a partits polítics i mantenen un blog qian la realitat no és, en absolut aquesta.

Reprodueixo el post de la Jaka:

Després de parlar-ho, finalment hem arribat a una data i un lloc. Apunteu-ho a l’agenda, que no s’hi val a tindre altres històries aquell dia, eh? I feu-ne força difusió pels blocs, que com més serem més riurem (i més gasto farem)!

Divendres 7 de desembre, a les 19 h, al Cafè de la Font de la plaça de la Font.

No cal que us poseu cap rosa a la solapa de l’americana, ni que porteu cap mocador roig, ni re d’això… amb la cara de curiosos frikis blocaires que farem segur que ens reconeixem…

Blocaires tots, cap a la Plaça de la Font !!!

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

penseu que es un pont llarg i molta gent estarà fora, de totes formes mirarem de poder ser-hi

salut

Anònim ha dit...

Gràcies per difondre la trobada, Josep Maria! I sí, és ben estrany això de la "tarracosfera", en què hi ha blocs que tenen "pedigrí" i n'hi ha que no... sense comentaris (o millor, els comentaris ja els farem a la trobada!)

:DD

@té la mà maria: ja ho sabia jo que era un pont llarg, però en el debat previ als quatre que ho parlàvem ens anava millor este dia... i, escolta, si no pots vindre, ja vindràs a la propera! :D

Anònim ha dit...

ups! no sé si he posat lo meu nom abans... (si l'he posat esborra este comentari!)