dimarts, 20 de novembre del 2007

20 N

El 20 N és el dia en que en una demostració d'agilitat i oportunitat judicial s'ha celebrat el judici a dos joves que van cremar fotos del rei.

... El Juzgado Central de lo Penal de la Audiencia Nacional ha condenado a Jaume Roura y Enric Stern a una multa de 2.730 euros cada uno por un delito de injurias graves contra la Corona tras quemar varias fotografías de los Reyes el pasado 13 de septiembre en Gerona.

"No pueden atacar a las instituciones"

El magistrado José María Vázquez Honrubia ha anunciado su sentencia al término del juicio celebrado hoy, y ha considerado más positivo que los acusados paguen una multa y no ingresen en prisión para que aprendan "que pueden tener las ideas que quieran, pero que no pueden atacar a las instituciones básicas del Estado".

Los dos jóvenes condenados han asegurado al término del juicio que volverían a hacerlo al tiempo que han denunciado "el menosprecio del Estado español y la Justicia española contra el pueblo catalán".

Un año y tres meses

El Ministerio Público, representado por el fiscal Ignacio Gordillo, pedía para los acusados una pena de un año y tres meses de prisión, al considerarles autores del citado delito con la agravante de disfraz, ya que ambos portaban capuchas sobre la cabeza para no ser identificados.

2 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Té collons que per cremar un tros de paper amb una imatge, que al cap i a la fi mirat estrictament només és això, et castiguin a fer pagar aquest dineral. I a sobre encara diuen allò de.. ens has de donar gràcies per fotre't aquesta multa en lloc d'enviarte 15 mesos a la presó. Au va home va! Això és justícia? Potser sí, però veient aquests coses em permeto, si més no, posar en dubte allò que diuen que el poder judicial és independent.

Canviant de tema i sobre l'enllaç per escoltar Punt 6 Ràdio des del bloc, l'he retocat perquè inicialment no anava bé i ara pel que he pogut comprovar ja funciona correctament.

zel ha dit...

Maco maco, l'acudit, de tot això altre brrrr n'estic fins als webs, has vist que jo he escrit la pissarra del bart Simpson? Eh que tinc lletra de mestra? Amb el paint, nano, i sin temblarme el pulso, coi! Petons, maco!