divendres, 27 de juliol del 2007

Blog de l'Oscar Ramírez


He de fer referència al blog de l'Oscar Ramírez, que ahir vaig linkar a la columna de la dreta. M'hi he de referir per un parell de cosetes: en primer lloc per cortesia, ateses les coses que diu del meu blog, i, en segon lloc, perquè, cortesia a banda, s'ha currat un blog força interessant que, a més, coincideix en força coses de les que surten en el meu (per exemple, com ell diu, en la denúncia de la violència).
El blog és força interessant pels posts que hi va penjant l'Oscar, entre els quals els relacionats amb la Mafia, i pel llistat de mitjans de comunicació de la columna de la dreta.
Per si algú no el coneix reprodueixo algunes línies del seu blog:
Nascut l'any 1971, vaig començar a col.laborar a la ràdio quan tenia 15 anys. Els darrers 20 anys he treballat a diferents mitjans de comunicació en ràdio, televisió, premsa escrita i gratuïts. He estat Cap de Musicals de Cadena Nova-Ràdio Mar, Cap de Programes de la Cadena Cope i Cap d'Informatius d'Onda Cero i Onda Rambla. Vaig ser el primer Coordinador Territorial de Cadena Cien a Tarragona. Corresponsal del diari El Mundo durant quatre estius. Els darrers quatre anys he treballat a la televisió de Tarragona com a Cap de Programes i ara, recentment, he dirigit la campanya política de la PLIC (Plataforma Independent Cambrilenca). L'any 2004 vaig rebre el Premi de Comunicació Ciutat de Tarragona. Tinc tres idols: Joan Barril, Lorenzo Milà i Jesús Quintero "El loco".

2 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Moltes gràcies pel comentari. M'he posat roig com un tomàquet. Ens parlem.

Anònim ha dit...

L'Òscar és un bon periodista en aquest minimón que és el Camp de Tarragona i una millor persona encara. Quan jo treballava al Claxon ell ens feia articles i corroboro tot el que diu el Josep Maria i més. I no et posis roig que ja saps qué és així. Em miraré el seu bloc ja.