dissabte, 21 de juliol del 2007

Volveran banderas victoriosas...

Com podreu comprovar he penjat alguns articles nous de l'Adolfo i el Toni des d'Israel. Val la pena llegir la seva visió del que passa per allí.
En terres més properes i posats a parlar d'arbitrarietats i coses d'aquestes suposo que heu llegit la notícia que fa referència al segrestament de la revista El Jueves per una suposada irreverència a la familia real espanyola.
Entre els articles del codi penal citats pel jutge de l'Olmo hi ha l'article 490.3 que diu textualment: «El que calumniï o injuriï el Rei o qualsevol dels seus ascendents o descendents, la reina consort o el consort de la reina, el regent o algun membre de la regència, o el príncep hereu de la corona, en l'exercici de les seves funcions o amb motiu o ocasió d'aquestes, serà castigat amb la pena de presó de sis mesos a dos anys si la calúmnia o injúria fossin greus, i amb la de multa de sis a dotze mesos si no ho són.» No deixa de ser xocant pensar que ssi els de l'acudit són els qui diuen que són, el que estan fent formi part de "l'exercici de les seves funcions".
Penjo la portada que han reproduït alguns diaris i opineu vosaltres mateixos.
Ah! la música de la cançó que té una lletra semblant a la del títol no la tinc ni la penso cercar.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, la Blogosfera en va plena i em ratifico, segur que és la portada del Jueves més reproduïa a Internet, de llarg. El més divertit és que el jutge ha demanat els motlles d'impressió.... i fa deu anys que no se'n fan anar. Si "preservar l'honor" vol dir que ho mirin milers o milions de persones n'hi ha per cagar-s'hi (per allò de l'Albert Pla). Hehehe.

Unknown ha dit...

Aqui un altre blogger que ha penjat la portada i un misatge de protesta, no ens podran aturar

Waipu Joan ha dit...

crec que els molesta més que es digui que el príncep és un drópol que no pas la imatge sexual.

Jobove - Reus ha dit...

com mes serem mes riurem

salutacions

Unknown ha dit...

Adéu Borbons!

Penjaré la portada la setmana entrant!